20080615-NHD-Schildersbuurt vergadert over Jedelooschool

Gepubliceerd op 15 juni 2008, 20:14

ZAANDAM – De bewonersvereniging Schildersbuurt, Waddenbuurt, Koog-Bloemwijk houdt maandagavond de algemene ledenvergadering in het Zaanlands Lyceum. Centraal staat de situatie rond de Jedelooschool.

Het bestuur van de vereniging heeft alle bewoners opgeroepen de vergadering bij te wonen, omdat er besluiten moeten worden genomen over hoe het wijkcomité verder moet in de ontstane situatie. In de wijk is grote verontwaardiging ontstaan over het slopen van een deel van de Jedelooschool, terwijl de inspraak- en bezwaarprocedure nog niet was afgerond. Een voorlopige voorziening werd door de bestuursrechter geweigerd. Verder zou de gemeente de flora- en faunawet hebben genegeerd.