Community Planning, de tussenstand

 

Inmiddels hebben onder auspicieën van bureau Urhahn Urban Design, in opdracht van de gemeente Zaanstad op 18 mei 2011 de 2e- en op 7 juni de 3e werksessie van de Community planning Schildersbuurt plaatsgevonden, beide in het Zaanlands Lyceum.

Veel buurtbewoners hebben in 2e sessie aan de hand van afgesproken thema’s (zie ook het artikel n.a.v.de 1e werksessie) in groepjes volop ideeën aangeleverd en gediscussieerd over de inrichting van de buurt. De uitkomsten daarvan zijn door Urhahn Urban Design verwerkt tot een interpretatie, die in de 3e sessie door de deelnemende bewoners zijn aangescherpt en bediscussieerd.

In de 4e sessie, die gepland is op 22 juni, zal e.e.a. moeten leiden tot een “buurt visie” in de vorm van een boekje dat aan de (Gemeente)Raad zal worden gepresenteerd.

cp_1

Via Natascha Mooij, de Wijkmanager Oud Zaandijk, Oud Koog en Schilders- en Waddenbuurt, ontvingen de deelnemers van de vorige sessies (namens Urhahn Urban Design) het verslag van de 2e en 3e werksessie. Deze stukken treft u hier als bijlage aan.

20110601_GZ_programma_3e_werkbijeenkomst_schildersbuurt

20110601_GZ_Verslag_SchildersWaddenbuurt_werksessie_2_18-05-2011

20110610_GZ_Verslag_werksessies_07-06-2011

Kijkt u ook eens hier: de site van de gemeente, gewijd aan de community planning.
Foto’s afkomstig van gemeente Zaanstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.